Menu
QUBEQ SKILL

اقامت كانادا از طریق تحصيل و يا كار در كبك 2017

تحصيل و يا كار در كبك و دريافت اقامت كانادا   از طریق برنامه تحصيلي يا تجربه کار

بخش اول متقاضی  بايد براي مجوز تحصيل از أستان كبك درخواست كند، بعد از دریافت این مجوز پرونده ای برای اداره مهاجرت فدرال  ارسال میشود و در نهایت كارت أقامت  برای فرد  صادرمی گردد.

.بعد  چک مدیکال و امنيتي و این برنامه شامل دانشجویی بین المللی و افراد دارای ویزای کار موقت است

دانشجوی بین المللی در کبک باید شرایط زیر را دارا باشد:

مدرک تحصیلی خود را در طی سي و شش ماه گذشته از یکی از موسسات آموزشی مورد تایید وزارت آموزش کبک گرفته باشد.

در کبک به مدت هزار و هشتصد ساعت برابر دو سال تحصیل نموده باشد.

نشان دهند دانش زبان فرانسه را در حد عالي دارند  و تمایل به زندگی و کار در کبک داشته باشد.

در حین تحصیل در کبک زندگی کرده  و بتواند هزینه های تحصیل و زندگی برای خود و خانواده را تامین کنند  و 18 سال سن به بالا باشند و در هنگام ارائه درخواست ساکن کبک باشد.

افرادي كه از وام و بورس استفاده کرده باشند و بدون پرداخت آنها به کشور پرداخت كننده  و سه سال وقفه بین زمان تحصیل در کبک داشته باشند نميتوانند از اين پروگرامً استفاده كنند.

مدارک تحصیلی مورد تایید دراين برنامه مدرك  لیسانس و يا  فوق لیسانس و يا  دکترا و يا دیپلم فنی کالج.

براي افراد دارای ویزای کار موقت کبک باید شرایط زیر را دارا باشند:
دارای دوازده ماه سابقه کار تخصصی، مدیریتی یا حرفه ای در طي بيست و چهار ماه قبل از ارسال پرونده  و در هنگام ارسال  در کبک زندگی کند و استخدام باشد.

همچنين نشان دهند که به صورت موفقیت آمیز کسب دانش زبان فرانسه را در موسسات آموزشی کبک به انجام رسانده است.

البته افرادی که به فرانسه تحصیل کرده اند مستثنی هستند.

بررسی پرونده این دو گروه در سریعترین حالت توسط دولت کبک انجام می گیرد. براي اطلاعات بيشتر فرم ارزیابی را در وب سايت ما پر بفرماييد .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *