Menu
11

مهاجرت به انگلستان از طریق تاسیس شرکت یا کارآفرینی

ویزای تاسیس شرکت یا کارآفرینی در انگلستان

ویزای Entrepreneur یا تاسیس شرکت و کار افرینی از پرطرفدارترین ویزاهای سرمایه گذاری در کشور انگلستان است. از آنجا که این ویزا از یک سیستم امتیاز بندی پیروی میکند متقاضی این ویزا باید 95 امتیاز لازم برای دریافت این ویزا را کسب نماید. دسترسی به منابع مالی به ارزش 200,000 پوند در بانک های معتبر چه در داخل چه خارج از انگلستان در صورتی که قابل انتقال به انگلستان باشد از مهم ترین ملزومات این نوع از سرمایه گذاری در انگلستان است که 75 امتیاز را برای فرد تامین می نماید. لازم به ذکر است این میزان سرمایه می تواند متعلق به خود متقاضی و یا همسر او باشد که در هر صورت باید مدارک لازم برای اثبات این امر ارائه گردد.

اگر شخص متقاضی شهروند کشوری به جز کشورهای انگلیسی زبان باشد باید مدرکی دال بر آشنایی خود با زبان انگلیسی ارئه دهد (در حال حاضر نمره آیلس 4 در کلیه مهارت ها مورد نیاز است). این مهارت زبان به فرد 10 امتیاز میدهد و از شرایط لازم برای دریافت این ویزاست.

از طرف دیگر متقاضی سرمایه گذاری در انگلستان از طریق این روش باید بتواند هزینه های زندگی خود و همراهانش را در کشور انگلستان تامین نماید واین امر را ثابت کند. اگر متقاضی و همراهانش خارج از کشور انگلستان هستند مبلغ مورد نظر برای شخص اصلی 3310 پوند و برای هر همراه 1890 پوند است و اگر در خاک انگلستان حضور دارند 945 پوند برای شخص اصلی و 630 پوند برای هر همراه است. این امر 10 امتیاز برای فرد تامین میکند و در مجموع متقاضی به 95 امتیاز لازم دست میابد.

روند کار به این صورت است که شخص متقاضی با تهیه مدارک لازم و ارائه یک طرح اقتصادی a business plan پروسه ویزای خود را اغاز می نماید و در نهایت این مبلغ باید برای تاسیس یک شرکت و یا راه اندازی یک کسب و کار در انگلستان به کار گرفته شود. مدت این ویزا 3 سال و 4 ماه است و بعد از این مدت در صورتی که همچنان مبلغ 200,000 پوند موجود باشد و فرد در این مدت 2 فرصت شغلی ایجاد کرده باشد برای 2 سال دیگر این ویزا تمدید میگردد و با 5 سال اقامت در خاک این کشور فرد میتواند به اقامت دائم انگلستان دست پیدا کند، در صورتی که شخص با مبلغ مذکور مشکلی نداشته باشد، اقدام از این طریق یکی از روش های خوب مهاجرت به انگلستان است.

سرمایه گذاری در انگلستان

با دریافت این ویزا شما امکان این را دارید که شرکت یا کسب و کاری برای خود راه اندازی کنید و خودتان نیز در آن کار کنید. همچنین میتوانید اعضای خانواده خود شامل همسر و فرزندان کمتر از 18 سال خود را به همراه داشته باشید. همچنین این امکان وجود دارد که همزمان دو خانواده با یکدیگر برای دریافت این ویزا اقدام نمایند.

investor.2سرمایه گذاری در انگلستان

این نوع از ویزاهای سرمایه گذاری در انگلستان نیز بر پایه سیستم امتیاز بندی قرار دارد. با این تفاوت که شما نیاز به کسب حداقل 75 امتیاز هستید تا برای دریافت این ویزا واجد شرایط شناخته شوید. با تصویب قوانین جدید در باب سرمایه گذاری در انگلستان از نوامبر سال 2014 شخص متقاضی باید نقدینگی و سرمایه ای 2 میلیون پوندی داشته باشد. این امر 30 امتیاز از امتیازات مورد نیاز فرد را تامین مینماید. (قبل از این تاریخ این مبلغ به میزان یک میلیون پوند (1000,000) بود.) این مقدار سرمایه باید در بانک یا موسسه مالی معتبری باشد گرچه این امکان وجود دارد که در داخل و یا در خارج از خاک انگلستان باشد اما در هرحال باید قابلیت انتقال به انگلستان را داشته باشد.

برای دریافت امتیازات لازم دیگر در این شیوه از سرمایه گذاری در بریتانیا متقاضی باید حداقل 1,750,000 پوند از 2,000,000 پوند را برای خرید اوراق قرضه, اوراق سهام و یا دیگر اوراق دولتی بریتانیا صرف نماید تا30 امتیاز دیگر را کسب کند. همچنین او 15 امتیاز دیگر را بدست می آورد اگر قبل از به اتمام رسیدن 3 ماه از زمان دریافت ویزای خود به سرمایه گذاری بپردازد. از طرف دیگر لازم است متقاضی این روش در ابتدا حسابی در کشور انگلستان باز نماید.

از مزایای دریافت این ویزا آن است که فرد متقاضی نیازی به ارائه مدرک زبان انگلیسی ندارد. همچنین سطح خاصی از تحصیلات آکادمیک مورد نیاز نیست. از طرف دیگر متقاضی الزامی ندارد که برای تامین هزینه همراهان خود مبلغ خاصی را در حساب بانکی خود بگذارد. در این شیوه مهاجرتی فرد متقاضی میتواند همسر و فرزندان کمتر از 18 سال را به همراه خود داشته باشد.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *