Menu
banner-europe

مهاجرت به جزایر کارائیب

جزایر کارائیب در جنوب شرقی امریکای شمالی ، شرق آمریکای مرکزی و شمال آمریکای جنوبی واقع شده است .

با توجه به استانداردهای بین المللی ، جزایر کارائیب دارای منابع طبیعی زیادی می باشد . بطور کلی وضعیت اقتصادی در جزایر کارائیب به سمت تجارت آزاد سوق داده می شود . در حالی که صادرات آنها نسبتاً محدود است . بسیاری از جزایر ، صنعت های متنوعی را ایجاد کرده اند . از بیشتر جزایر کارائیب شکر ، موز ، بادمجان و گل صادر می شود و محصولات دیگر ، فقط برای مصارف داخلی می باشد . عصاره گیری از گیاهان و صادرات آنها در بیشتر جزایر انجام می گیرد.

برنامه شهروندی اقتصادی دومینیکا

قبل از استقلال دومینیکا ، افراد زیادی ابتدا از اسپانیا ، سپس از فرانسه و در نهایت از انگلستان به این کشور مهاجرت کرده اند . این امر باعث شده است دردومینیکا مجموعه بزرگی از معماری ها و فرهنگهای سه کشور وجود داشته باشد .

دومینیکا کشوری کوچک با وسعت 750 کیلومتر مربع است .

مزایا و امتیازات برنامه شهروندی اقتصادی دومنیکا برای متقاضیان شامل موارد زیر می باشد :

اقامت فیزیکی متقاضی نیاز نیست .
فرزندان تحت تکفل تا 18 سال می توانند به همراه متقاضی اقامت بگیرند .
متقاضی نیازمند مدرک تحصیلی نمی باشد .
متقاضی نیازمند شرایط خاصی از لحاظ زبان انگلیسی نمی باشد .
متقاضی نیاز به داشتن تجربه مدیریتی ندارد .
متقاضی نیاز به مصاحبه شدن ندارد .
با دریافت ویزای دومینیکا متقاضی می تواند به 70 کشور از جمله انگلستان ، هنگ کنگ ، مالزی وسنگاپور سفر کند .
هیچ نوع مالیاتی از کسانی که اقامت دومینیکا را دارند گرفته نمی شوند .

شرایط متقاضی :

متقاضی باید :

هیچ سوء سابقه ای نداشته باشد .
از سلامتی کامل برخوردار باشد .
سرمایه گذاری مستقیم و غیر قابل برگشتی در کشور دومینیکا انجام دهد .

شرایط سرمایه گذاری :

شرایط سرمایه گذاری برای دریافت شهروندی دومینیکا به صورت زیر می باشد :

الف) یک فرد مجرد :A : single / Applicant
یک فرد مجرد باید 100.000 دلار امریکا سرمایه گذاری کند .
ب ) یک زوج بدون فرزند :
متقاضی باید 175.000 دلار امریکا سرمایه گذاری کند .
پ) یک زوج با دو فرزند( زیر 18سال ) :
متقاضی باید 200.000 دلار امریکا سرمایه گذاری کند .
ت) یک زوج با سه فرزند ( زیر 18 سال ) :
متقاضی باید 350.000 دلار امریکا سرمایه گذاری کند .
* برای هر فرزند زیر 18 سال 50.000 دلار امریکا سرمایه گذاری نیاز می باشد .

گزینه های سرمایه گذاری :

دولت کارائیب به منظور جذب سرمایه گذاران، برنامه تابعیت از طریق سرمایه گذاری را تصویب کرد تا به رشد اقتصادی ، پیشرفت منطقه ، افزایش سرمایه گذاری مستقیم خارجی ، حمایت از توسعه زیر ساخت ها و ایجاد آینده ای پایدار کمک کند . دولت روش های گوناگونی برای سرمایه گذاری ارائه می دهد تا سرمایه گذاران بتوانند با توجه به شرایط خود یکی از روش های دریافت تابعیت از طریق برنامه سرمایه گذاری را انتخاب نمایند .

1- مشارکت در توسعه ملی یا اهدای کمک های مالی

متقاضی ممکن است کمک مالی 250.000 دلاری به بودجه توسعه ملی یا خیریه های مورد تایید را انتخاب کند .

2- سرمایه گذاری در املاک و مستغلات

متقاضی باید برای خرید ملک از املاک و مستغلات تایید شده حداقل 400.000 دلار آمریکا سرمایه گذاری نماید و حداقل به مدت 5 سال ملک را به فروش نرساند . اگر در طی این 5 سال ملک فروخته شود باید ملک دیگری با همان قیمت خریداری نماید و تا تکمیل دوره 5 ساله ملک را به فروش نرساند علاوه بر پرداخت مبلغ ملک باید هزینه های سند زدن و مالیات مربوط به آن را پرداخت نمایند.

شرایط :

این برنامه مزایای زیادی برای متقاضیان واجد شرایط به همراه خواهد داشت.

متقاضیان واجد شرایط تابعیت آنتیگوا و باربودا باید توانایی سرمایه گذاری در بخش های مشخص شده را داشته باشند علاوه بر این متقاضی باید :

حداقل به مدت 35 روز در دوره 5 ساله در کشور اقامت داشته باشد . ( به همراه اعضای خانواده که در تقاضا اسم آنها قید شده است )
دارایی قابل قبولی داشته باشد .
از سلامت کامل جسمی و روحی برخوردار باشد .
هیچ نوع سابقه کیفری نداشته باشد .

آنتیگوا و باربودا تابعیت دو گانه را به رسمیت می شناسند که علاوه بر مزایای زیر ، باعث گسترش بیزینس و کاهش مالیات می شود:

روند تابعیت سریع که بین 3 تا 4 ماه می باشد.
فرزندان تحت تکفل زیر 26 سال، والدین تحت تکفل ، پدر بزرگ و مادر بزرگ تحت تکفل
بیشتر از 65 سال می تواتتد متقاضی را همراهی کنند.
در طی روند تقاضا سفر به آنتیگوا و باربودا الزامی نیست.
انجام مصاحبه الزامی نیست.
داشتن سطح زبان بالا نیاز نمی باشد.
داشتن سابقه مدیریتی الزامی نیست.
نیاز به پرداخت مالیات نمی باشد.
متقاضی درکارائیب از بخشودگی گمرک برخوردار می باشد.
زندگی در کارائیب الزامی نیست و متقاضی می تواند تابعیت دو گانه داشته باشد.
متقاضی می تواند بدون دریافت ویزا به 112 کشور سفر کند.

اخذ تابعیت آنتیگوا و باربودا با برنامه سرمایه گذاری

جزایر آنتیگوا و باربودا در قلب کارائیب واقع شده اند. آنتیگوا و باربودا نهمین کشور بزگ کارائیب هستند و حدود 91.295 نفر ساکن این جزایر هستند.GDP آنتیگوا و باربودا 1.579 بیلیون می باشد. با برنامه اقتصادی تابعیت ، متقاضی و خانواده او می توانند بدون ویزا به 112 کشور سفر کنند. قوانین تابعیت آنتیگوا و باربودا از طریق برنامه سرمایه گذاری در سال 2013 به تصویب رسید. پاسپورت این جزایر در بیشتر کشور های عضو شنگن و کانادا به رسمیت شناخته می شود. متقاضی در طول سه ماه پاسپورت و تابعیت این جزایر را دریافت خواهد کرد.

Group Partners/ Associated Companies