Menu
banner-europe

به اروپا خوش آمدید

ویزای بیزینس اروپا :

با دریافت ویزای اروپا از مزایایی همچون درصد پایین مالیات ، تجارت آزاد ، دریافت اقامت دائم در کوتاه ترین زمان برخوردار خواهید شد . در اروپا فرصت های کارآفرینی برای متقاضیان فراهم می باشد . برنامه های مهاجرتی و دریافت ویزا برای کارآفرینان و سرمایه گذاران خارجی در هر یک از کشورهای اروپایی متفاوت می باشد . با کمک WWICS درخواست و دریافت ویزای سرمایه گذاری اروپا به راحتی انجام خواهد شد .

ویژگی های ویزای اروپا :

دریافت اقامت دائم در 3 ماه
متفاوت بودن شرایط بازدید در کشورهای اتحادیه اروپا
الزامی نبودن مدرک زبان خارجی
حفظ ملیت اصلی
پایین بودن درصد مالیات و تجارت آزاد
زندگی ، کار ، تحصیل بدون محدودیت در سراسر اروپا

مهاجرت به مجارستان

برای مهاجرت به مجارستان متقاضی باید حداقل 300.000 یورو برای خرید سهام دولتی مجارستان سرمایه گذاری کند .

اسناد و مدارک مورد نیاز :

تکمیل به موقع فرم تقاضا و امضا آن
ضمیمه کردن پاسپورت با عکس جدید
کپی از ویزای قبلی (حداقل اعتبار ویزا 3 ماه قبل از خروج)
حداقل دو صفحه خالی در پاسپورت
کپی رزرو بلیط برگشت برای زمان در نظر گرفته شده
داشتن بیمه مسافرتی
هدف از گرفتن ویزا را طی یک نامه توضیح دهد
اثبات ثبات مالی
توضیح مختصری از محل کار
کپی برابر اصل از تفاهم نامه و اساسنامه اصلی
صورتحساب بانکی جدید
دعوتنامه شرکت های همکار در اروپا ( اگر قابل قبول باشند )

برنامه سرمایه گذاری بلغارستان برای دریافت اقامت و شهروندی

بلغارستان به عنوان یکی از جدیدترین اعضای اتحادیه اروپا و جز کشورهای ثروتمند با تنوع فرهنگی و آب و هوای معتدل است که در جنوب غربی اروپا واقع شده است . برنامه سرمایه گذاری برای دریافت اقامت وشهروندی در بلغارستان به شما کمک خواهد کرد تا سریعتر وارد آن کشور شوید . سرمایه گذار به محض سرمایه گذاری در بلغارستان از تمامی مزایا شهروندی برخوردار می شود و بلافاصله اقامت اروپا را دریافت خواهد کرد . این کشور دروازه ایده ال برای ورود به اقتصاد اروپا است ودارای فرهنگی غنی و متنوع می باشد . بلغارستان مکانی مناسب برای کار و سفر در اروپا می باشد .

مزایای این برنامه :

پایین ترین نرخ مالیات و تجارت آزاد در سراسر دنیا
عدم نیاز به ترک تابعیت فعلی
الزامی نبودن زبان خارجی
تایید سرمایه گذاری از طرف دولت و امکان دریافت وام بانکی
اقامت در بلغارستان اجباری نیست
روند سریع دریافت شهروندی در دوسال
روند سریع دریافت اقامت دائم

مزایای اقامت دائم :

معافیت مالیاتی مشروط از درآمد های سراسر جهان
دسترسی به مراقبت های پزشکی و بهداشتی در بلغارستان و اروپا
رفت و آمد آزادانه در منطقه شینگن

مزایای شهروندی :

حق مالکیت زمین در اروپا
عدم محدودیت زندگی ، کار و تحصیل در اروپا

شرایط :

معیارهای سرمایه گذاری :

برنامه سرمایه گذاری برای دریافت اقامت و شهروندی ، یک روش مناسب برای دریافت شهروندی می باشد و علاوه بر این یکی از سریعترین برنامه های دریافت اقامت دائم نیز است . به منظور واجد شرایط بودن ، متقاضی باید یکی از شرایط بخش سرمایه گذاری را داشته باشد .

معیارهای سرمایه گذاری :

علاوه بر سرمایه گذاری مالی ، متقاضی باید شرایط زیر را داشته باشد .

شهروند اروپا نباشد .
سرمایه خالص 511.292 یورو ( برای تمام گزینه های سرمایه گذاری) باشد .
مدارک مربوط به منبع و منشا وجوه اعلام و سرمایه گذاری شده را اعلام نماید .
سلامتی جسمی و روحی خود را اثبات نماید و هیچگونه سابقه کیفری نداشته باشد .
برای سرمایه گذاری به شرکت وکالتنامه دهد .
حداقل چند سفر قانونی به بلغارستان داشته باشد .

روش های سرمایه گذاری :

سرمایه گذاری کامل :

متقاضی که این روش را انتخاب می کند باید در یک دوره 5 ساله در اوراق دولتی مبلغ 511.292 یورو سپرده گذاری کند ودر پایان دوره 5 ساله ، تمام مبلغ 511.292 یورو بدون هیچ سودی به او برگردانده می شود . این سرمایه گذاری بطور کامل توسط اوراق دولتی ضمانت می شوند .

متقاضی می تواند برای تامین سرمایه مورد نیاز ، سرمایه خود را در یک بانک اروپایی قرار دهد .

روند سریع دریافت شهروندی :

در روش های سریع ، سرمایه گذار می تواند با دو برابر کردن سرمایه خود ، برای دریافت سریعتر شهروندی درخواست دهد .

شرایط لازم برای این گروه از افراد در زیر ذکر شده است

حداقل یک سال اقامت دائم داشته باشد .
دو برابر کردن مبلغ سرمایه گذاری (512.000 یورو ) در اوراق دولتی یا شرکت های اصلی بلغارستان که دارای پروژه های سرمایه گذاری هستند .
برای یک دوره دو ساله مبلغ اضافه شده سرمایه گذاری باید نگه داشته شود .

برای سرمایه گذاری متقاضیان با شرایط مختلف ، گزینه های زیادی وجود دارد . تقاضای دریافت شهروندی برای شرکت در برنامه های سریع شهروندی با روش اکسپرس بررسی خواهد شد .

شرایط دریافت شهروندی :

سرمایه گذاران خارجی که دارای ویزای اقامت 5 ساله هستند شرایط ارائه درخواست شهروندی بلغارستان را دارند .

متقاضیانی که این برنامه منظم را انتخاب می کنند باید شرایط زیر را داشته باشند :

باید اقامت دائم داشته و برای این 5 سال آدرس مسکونی معتبری را ارائه دهند .
سن آنها باید بالای 18 سال باشد .

متقاضیان نباید در دادگاههای بلغارستان برای تخلف های بزرگ محکوم و یا در دادرسی های کیفری برای چنین جرم هایی متهم شده باشند .

Group Partners/ Associated Companies